Любопитно за кислородната мезотерапия.

Кислородната мезотерапия е един от най-добрите неинвазивни методи за поддържане на добрия външен вид. Процедурата е напълно безболезнена. Подходяща е за всеки тип кожа. Освежаващият и детоксикиращ ефект правят кислородната мезотерапия привлекателна, както за жени, така и за мъже.

Доказано е, че липсата на достатъчно кислород в тъканите ускорява процеса на стареене. С кислородната мезотерапия не само ще спрете този процес, но и ще поправите резултатите от него. Сбогувайте се с бръчиците, белезите от акне и разширените пори.

Една от най-големите почитатели на кислородната мезотерапия е Мадона. Тя е пристрастена към терапията и е обзавела всяка от къщите, които има със специалния уред. Никол Кидман, Алиша Кийс и много други преуспяващи актьори и певци поддържат безупречния си външен вид именно благодарение на кислородната мезотерапия. Козметиците на звездите препоръчват кислородната мезотерапия на своите клиенти преди всяко значимо събитие. Кислородната мезотерапия дава свежест и естествена красота на кожата. Звездната красота вече е достъпна за всеки. Не е нужно да се подлагате на скъпоструващи, а понякога и болезнени процедури. Самата кислородна мезотерапия е изключително приятна и релаксираща процедура. Ефектът е видим веднага. Кожата ви е освежена, гладка и сияеща. Няма значение на колко години сте. Убедете се сами във вълшебното действие на кислорода върху кожата ви.

Факт е, че замърсената околна среда влияе на външния ни вид. Сигурно ви се е случвало след няколко дни почивка на чист въздух да забележите, че кожата ви е по-чиста и по-свежа. Отговорен за това е кислородът. Добре е, че науката и технологиите напредват, а още по-добре е, че използват това, което природата ни е дала. Защото е напълно възможно да поддържаме здрав и сияен вид дори и в забързания градски живот. Учени и дерматолози откриха начин да въведат кислорода в разкрасителните процедури.

Какво представлява кислородната мезотерапия?

Кислородната мезотерапия е неинвазивен метод, който позволява насищането на третираните зони с кислород. С помощта на специален уред се насочва струя от 90 – 95 % кислород под налягане. Това позволява както на кислорода, така и на използваните витамини, серуми, минерали да достигнат до дълбоките слоеве на кожата. Резултатът е насищане на тъканите с кислород и подобряване на клетъчния метаболизъм. По този начин се предотвратява преждевременното стареене на кожата и се подобрява производството на колаген и еластан. Да, съвсем спокойно може да се каже, че това е краят на проблемната кожа. Сбогувайте се с мимическите бръчици, досадното акне и неприятното зачервяване.

Кислородната мезотерапия няма странични ефекти и практически е подходяща за всеки, който иска да поддържа младежкия си вид.

Кислородна мезотерапия – приложения:

  • За хидратиране и тонизиране на кожата;
  • Подобряване еластичността на кожата;
  • Премахване на стрии и намаляване на целулита;
  • Подмладяващ ефект – изглаждат се бръчиците, възстановява се повърхностният слой на кожата, забавя се стареенето на кожата;
  • Акне – насищането на тъканите с кислород помага за контролирането и намаляването на акне;
  • При проблемна кожа – почистващ ефект, който предотвратява появата на възпалителен ефект. Кожата става по-мека и нежна;
  • Помага за по-бързото възстановяване на изгоряла от слънцето кожа;
  • При раздразнена и зачервена кожа – има успокояващ ефект, заличават се петънцата по кожата. Кожата може допълнително да се подхрани с подходящ коктейл от витамини, минерали, серуми и аминокиселини.Не можем сами да контролираме околната среда, но можем да контролираме начина, по който изглеждаме. Не можем да спрем времето, но можем да спрем стареенето.

Искате ли да разгледате кислородните терапии които предлага нашето студио.

кислородни терапии

Безиглена кислородна мезотерапия

Комбинирани процедури с кислороден апарат

Комбинирани процедури с кислороден апарат

Pin It on Pinterest

beauty-menu-350x320

Искате ли да научавате за Текущи Промоции и Новини?

Абонирайте се за електронния нибюлетин за да получавате Новини за Наши Промоции, Оферти и Нови продукти за Здравето и Красотата! 

Вие успешно се абонирахте!